Már jobban van

2024.03.08. 16:41

Edzésről a szombathelyi kórházba vitték a Haladás labdarúgóját

Magas pulzusa miatt mentő vitte a kórházba a csütörtöki edzésről a Szombathelyi Haladás NB II.-es labdarúgócsapatának támadóját, Bajner Bálintot. A 33 éves csatár már jobban van, kiengedték a kórházból – Poszt-Covid szindróma okozhatta a panaszt.

Vaol.hu

Bajner Bálint edzésen lett rosszul Fotó: Unger Tamás

Fotó: Unger Tamás

A télen igazolt Bajner Bálint a csütörtöki edzésen futás közben érezte, hogy valami nem stimmel, nagyon felment a pulzusa – tudtuk meg a Haladás labdarúgó klubtól. Megállt, majd mivel mintegy 35-40 percig nem ment vissza a pulzusa a normális értékre, a pályán kapott egy injekciót, majd mentő vitte a Markusovszky-kórházba. Ott megvizsgálták, de mivel arra már normálissá vált a pulzusszáma, hamar ki is engedték.

Megtudtuk, mivel a csatár korábban hatszor volt covidos – legutoljára tavaly decemberben – feltételezhető, hogy a panaszokat a Poszt-Covid okozhatta.

Információink szerint további kardiológiai vizsgálatokra is szükség lehet, melyekből kiderülhet, mikor állhat újra edzésbe a támadó játékos, de Bajner Bálint egyébként már jobban van.

A futballista tavasszal még nem kapott játéklehetőséget Aleksandar Jovic vezetőedzőtől, eddig csak kerettag volt.

A csatár a Haladás VSE-ben nevelkedett, majd Sopronban, a Salontában, a West Hamben, a Honvédban, a Sulmona Calcióban, Siófokon, a Borussia Dortmund első és második csapatában, az Ipswich-ben és Notty Countyban, Pakson, a Modenában és a Pécsi MFC-ben szerepelt.

 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában