Bajnokság

2024.03.16. 13:48

Futsal: Debrecenben a Haladás

Az NB I.-es futsalbajnokság felsőházi rájátszásának 5. fordulójában a Haladás VSE a DEAC vendégeként lép pályára hétfőn 18.30-kor.

Tóth Gábor

Forrás: VN-archív

A címvédő, listavezető HVSE az előző játéknapon a Veszprémet küldte haza egy kiadós, 7-2-es vereséggel. Míg a DEAC Berettyóújfaluban kapott ki 6-5-re (úgy, hogy a 27. percig még 5-2-re vezetett). A Debrecen egyébként nincs túl jó formában, a felsőházi rájátszás négy meccséből ugyanis csak egyet nyert meg: hazai pályán gyűrte le 2-1-re a Veszprémet. Érdekesség, hogy az alapszakaszban a Haladás mindkétszer alaposan megszenvedett a Debrecennel, idegenben és hazai pályán is „csak” 2-1-re tudta legyőzni. A DEAC utolsó előtti, 5. a felsőházi tabellán, különösebb céljai már nem igazán lehetnek – éremre már nem sok esélye van. Természetesen a Haladás lép pályára esélyesként, de a teher nélkül, hazai pályán futballozó DEAC-ot azért nem lehet félvállról venni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában