Röplabda

2024.03.06. 11:29

Sima HVSE-vereség hazai pályán

Az NB II.-es női röplabdabajnokságban legutóbb csak a Haladás VSE csapata lépett pályára, amely szettgyőzelem nélkül kapott ki 3:0-ra a vendég Kecskeméttől.

Sütő Dániel

Fotó: MRSZ

Haladás VSE–HÉP-Kecskeméti RC Röpke 0:3 (-17, -19, -19). Szombathely, Haladás Sportkomplexum, 60 néző, NB II.-es női röplabdamérkőzés, vezette: Barabás, Nagy.

HVSE:  Kőrösi, Héjj, Marton, Bánfi, Németh A., Rudolf. Csere: Horváth B., Kocsis D., Dabronaki, Avas, Varga N., Ragasits. Edző: dr. Mucsi Péter.

Már a találkozó elején érezhető volt, hogy hiányzott a Haladásból a kellő hőfok, ezáltal nem tudta saját játékát játszani. Rengeteg hiba becsúszott, a nyitásokat és nyitásfogadásokat illetően sem állt a helyzet magaslatán a HVSE, amelynek mindössze fellángolásai voltak a mérkőzés során. Centerjátékban ugyan voltak szép megoldásai a házigazdának, de a jól nyitó, jó erőkből álló Kecskemét ellen ez kevésnek bizonyult. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában