Labdarúgás

2024.04.13. 17:00

HVSE–Budaörs NB III.-as derbi

Az NB III.-as labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában a Szombathelyi MÁV Haladás VSE a Budaörsöt fogadja vasárnap 16 órakor.

Tóth Gábor

A Budaörs nagy lendülettel, kezdte a tavaszai szezont: négy győzelem, egy döntetlen, egy vereség után érkezik Szombathelyre – legyőzte például az éllovas Tatabányát, és a 2. Veszprémet is – a 8. helyre lépett előre a tabellán. A HVSE a múlt héten a ZTE II. vendégeként nyert (2-1) – és továbbra is harcban áll a bentmaradásért. Az ősszel Budaörsön 1-1-re végzett a két csapat.

– A Budaörs a télen alaposan meg lett erősítve, többek között volt NB I.-es játékosokkal, sokkal jobb erőt képvisel, mint az ősszel – jelezte Szenczi Imre, a HVSE mestere. – A múlt héten fontos három pontot gyűjtöttünk be, aminek csak akkor van igazán értéke, ha ismét eredményesen tudunk futballozni. Csak akkor lehet esélyünk a győzelemre, ha hasonló mentalitással lépünk pályára, ha hasonló teljesítményt nyújtunk, mint Egerszegen. Czuczi Péter eltiltott – mindenki másra számíthatok. Motiváltak vagyunk, az utolsó pillanatig küzdeni foguk a bentmaradásért!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában