Kick-box

2024.04.12. 19:00

Potyogtak az érmek - Mattersburgban küzdöttek az agrobios kick-boxolók

Az Agrobio Classic Kick-box és Box Sport Club versenyzői két arany-, kér ezüst- és két bronzérmet szereztek az ausztriai 14. ASVÖ Junior Challengen.

Sütő Dániel

Forrás: Agrobio Classic Kick-box és Box Club

A szombathelyi Agrobio Classic Kick-box és Box Club utánpótlás versenyzői a napokban ismét nemzetközi versenyre utaztak edzőjükkel, Mayer Gáborral.

Ezúttal az ausztriai Mattersburg városában a 14. ASVÖ Junior Challenge kick-box versenyen vettek részt, ahol remek teljesítménnyel értékes medálokat szereztek. A tornán 25 csapat 172 utánpótlás harcosa indult, akik összesen 329 nevezést adtak le.

Az egyesületből három sportoló lépett tatamira. Bedi Miklós a többiekhez képest már rutinos versenyzőnek számított, ami eredményein is meglátszott. Megnyerte a pointfighting grand champion junior kategóriát, valamint ebben a korosztályban a 63 kilogrammosok között ugyancsak a dobogó tetején zárt. A pointfighting junior csapatversenyben pedig összességében a harmadik helyen végzett.  

Polgár Patrícia older cadet kicklight és light-contact kategóriában a 65 kilogrammosok között ezüstérmesként zárta küzdelmeit.

Kárász Lilia pedig pointfighting junior 65 kilogrammban a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

– Bedi Miklós egész verseny alatt eksztázisban küzdött, amelynek meg is lett az eredménye. A Grand Champion minden verseny kiemelkedő eseménye. Miklós megnyerte ezt a kategóriát is! – értékelte tanítványa teljesítményét Mayer Gábor edző. – Patrícia szintén szépen teljesített, a két ezüstérem önmagáért beszél. Lilia a világbajnok ellen tisztességesen helytállt, egyre jobban összeáll a mozgása. Sok fejlődési lehetőség van az utánpótlás sportolóinkban, így Patrícia és Lilia tekintetében is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában