Beharangozó

2024.05.24. 14:20

Történelmi tett előtt az SZKKA

Utolsó fordulójához érkezett az NB I/B.-s női kézilabda-bajnokság, amelynek 30. fordulójában szombaton 16 órától az Orosházát fogadja a már bajnok SZKKA.

Sütő Dániel

Fotó: Unger Tamás

Hetekkel ezelőtt eldőlt már, hogy feljutott a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia az élvonalba, majd rá egy hétre a bajnok címet is bebiztosította Vida Gergő együttese. A koronázásra most hétvégén, szombaton kerül sor a Haladás Sportkomplexumban, ahol a bajnoki idény utolsó meccsén az Orosházát fogadja a vasi gárda. Tét nélkülinek tűnhet a mérkőzés, hiszen legfontosabb célját már rég elérte a csapat, azonban a hab a tortáról még hiányzik. Ez pedig nem más, mint az, hogy az SZKKA 100 százalékos mérleggel abszolválhatja a szezont. Már csak egy találkozó kell ahhoz, hogy elmondhassa a vasi gárda, idén tényleg verhetetlen volt. Az Orosháza stabil középcsapat, 13 győzelem, 3 döntetlen és 13 vereség a mérlege, jelenleg hetedik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában