haladás-.Viktória

2018.08.17. 19:19

Megőriznék a stadion hazai veretlenségét a szombathelyi focistalányok

A női labdarúgó NB I. nyitófordulójában szombaton 15.30-kor a Haladás-Viktória FC a Ferencvárosi TC-t fogadja a Haladás Sportkomplexumban.

Pum András

Kőkemény ellenfél ellen kezdi a 2018/2019-es bajnokságot a Haladás-Viktória. A legutóbbi kiírásban ötödik helyen végzett vasiak a tavalyi ezüstérmes, a nyáron tovább erősödött FTC-t fogadják – rendhagyó módon a Haladás-stadionban. A magunk mögött hagyott bajnokságban a Viktória hazai pályán értékes 1–1-es döntetlent játszott a fővárosiakkal.

– A Haladás-stadion, a miliő biztosan feldobja majd a játékosokat, arra viszont fi gyelnem kell, hogy ne pörögjenek túl

– mondta Simon Attila, a Haladás-Viktória FC vezetőedzője. – Nem lenne jó, ha emiatt siettetnénk, felgyorsítanánk a nyáron begyakorolt, megszokott játékunkat. A bajnokságból az MTK és az FTC kiemelkedik, így a Fradi ellen nem várhatjuk el egyértelműen a győzelmet. Ezért adott esetben a döntetlen is jó eredmény lehet. Az elmúlt bajnokságban szoros, ki-ki meccseket vívtunk ellenfelünkkel, ezúttal is ebben és egy jó mérkőzésben bízok. Szeretnénk megőrizni a Haladás-stadion hazai veretlenségét. Siklér Kinga sérült, Tóth Alexandra családi okok miatt nem szerepelhet. Összeállítás: Bíró – Kopcsándi, Tálosi, Balogh, Kiss Zs. – Fábián, Rácz, Harsányi – Manhart – Öreg, Szakonyi.

A szombathelyi lányok pénteken edzettek a stadionban. A mérkőzésre csak a lelátó egy részét nyitják meg. A hazai szurkolók a VIP-szektorban, a vendégek a családi szektorban foglalhatnak helyet. A stadionba a 13-as kapun (a rámpán keresztül) lehet bejutni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában