már csak három vasi párharc

2018.08.14. 18:30

Sorsolt az MLSZ Vas Megyei Igazgatóság, folytatódik a futball Magyar Kupa

Az MLSZ Vas Megyei Igazgatóságának munkatársai kisorsolták a labdarúgó Magyar Kupa folytatásának párosításait – az országos sorozat harmadik és a megyei kiírás második körét.

Tóth Gábor

Hegyi László és az Újperint tovább küzdhet

Fotó: Unger Tamás / Vas Népe

Az országos kupasorozatból már csak három vasi párharc maradt hátra, a három győztes feljut az országos főtáblára. A megyei I-es együttesek között egyetlen II. osztályú csapatként a Szarvaskend próbálkozik meg a bravúrral, a továbbjutással. Nagy csatát ígér a Körmend–Szentgotthárd der bi.

Labdarúgó Magyar Kupa, országos sorozat, 3. forduló, augusztus 22., szerda, 18.00: Körmend (I.)–Szentgotthárd (I.), Szarvaskend (II.)–Király SZE (I.), Kőszeg (I.)–Schott Lukácsháza (I.).

A Magyar Kupa megyei kiírásában a 2. forduló következik. Döntetlen esetén az alacsonyabb osztályban szereplő gárda jut tovább. Két megyei I-es csapatnak nem volt szerencséje a sorsolásnál: a Celldömölk és a Jánosháza egymással került szembe.

Hegyi László és az Újperint tovább küzdhet
Fotó: Unger Tamás / Vas Népe

Labdarúgó Magyar Kupa, megyei sorozat, 2. forduló, szerda, 18.00: Tutitextil Körmend VSE (II.)–Vasszécseny (I.), Club Walnut Nádasd (II.)–Őriszentpéter (II.), Szakonyfalu (II.)–Rum (I.), Rábagyarmat (III.)–Bajánsenye (II.), Sorkifalud-Gyanógeregye (III.)–Tanakajd (II.), Magyarszecsőd (III.)–Balogunyom (II.), Rábatótfalu (II.)– Vasvár (I.), Oszkó-Győrvár (III.)–Egyházasrádóc (I.), Magyarlak (III.)–Viszák (II.), Szergény (III.)–Gérce-Vásárosmiske (II.), Boba (III.)– Nárai (II.), Kemenesmagasi (III.)–Nagysimonyi (III.), Répcevölgye Bő (III.)–Vép (I.), Bucsu (III.)–Bük (II.), Püspökmolnári (II.)–Rábapaty (I.), Simaság (III.)–Sitke (II.), Alsóújlak (III.)–Keléd (III.), Újperint (III.)–Uraiújfalu (II.), Söpte (II.)–Csepreg (I.), Kemenesalja (II.)–Répcelak (I.), Bozsok (II.)–Spari (II.), Torony (III.)–Pecöl (II.), CVSE (I.)–Jánosháza (I.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában