Hírek

2009.08.05. 02:21

Mára már hagyomány lett a Rába-úszásból - Végeredményt nem hirdetnek

Uraiújfalu, Nick, Ostffyasszonyfa - Már több mint két évtizedes múltra tekint vissza a Rába-úszás. A vadvízi sportok kedvelői minden évben a Ragyogó-híd és a nicki műgát közötti távot ússzák végig.

Tóth Gábor

- Igyekszünk ápolni a hagyományokat - folytatta Delcsi Sándor. - Pontos nyilvántartást vezetünk. Minden olyan sportember, aki tízszer teljesítette a Rába-úszást, megkapja a Rába örökös bajnoka elnevezésű plakettet. Örömmel mondhatom, hogy ma már 11 olyan úszót tartunk nyilván, aki tízszer, vagy többször is részt vett a Rába-úszáson. De minden résztvevőnek ajándékokkal kedveskedünk. Végeredményt nem hirdetünk, a díjakat mindig kisorsoljuk.

- Nagyon bízom abban, hogy még sokáig él a Rába-úszás. Egyre több fiatal csatlakozik a minden fillér nélkül dolgozó szervezőbizottsághoz, a reményeim szerint - ha az eredeti rendezői gárda kiöregszik - ők továbbviszik a hagyományt. - zárta szavait Delcsi Sándor.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!