Hírek

2010.04.28. 05:33

Vándorkiállítást rendeztek Celldömölkön a gyermekek pályamunkáiból

A celldömölki művelődési központ galériáján e héten még megtekinthető a megyei közlekedésbiztonsági rajzpályázatra beérkezett pályamunkákból rendezett kiállítás.

Nagy Ildikó

Több mint száz Vas megyei óvodás és általános iskolás küldte el alkotását a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság által meghirdetett közlekedésbiztonsági rajzpályázatra. A pályamunkákból összeállított tárlatot - vándorkiállításként - a megye minden városában bemutatják. Az első állomás Celldömölk, ahol április 19-én nyílt meg a kiállítás. A Kemenesaljai Művelődési Központ és Könyvtár galériáján május másodikáig még megtekinthetők a gyermekek alkotásai.

A kemenesaljai városban egyébként nagy hagyománya van a közlekedésbiztonsági oktatásnak és nevelésnek: a Városi Általános Iskolában Kondics Balázs pedagógus által felkészített diákok pél-dául minden évben sikeresen szerepelnek a különböző, közlekedésbiztonsággal kapcsolatos megyei és országos versenyeken.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!