Hírek

2010.10.02. 20:06

Figyelem! Vasárnap 0 órától 19 óráig kampánycsend!

Tisztelt Felhasználóink! A vonatkozó jogszabályok szerint az önkormányzati választások idején kampánycsend lép életbe, ami vasárnap 00.00 órától 19.00 óráig tart. Ez idő alatt nem megengedett a politikai célú buzdítás, felhívás, véleménynyilvánítás, vagy egyéb agitációs célzatú komment. Kérjük, hogy a választások rendjét és a kampánycsendet tartsák tiszteletben!

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Portálunk ezen időszakban a választással kapcsolatos új írásokat nem közöl, a korábbi híreket nem teszi elérhetővé a főoldalról.

Kérjük látogatóinkat, hogy a kommentelésnél tartsák be a kampánycsendet, a kommentekben tartózkodjanak a választásokkal kapcsolatos bejegyzésektől.

Nyomatékosan felhívnánk a figyelmet, hogy a felhasználási szabályaink értelmében a kommentek tartalmáért annak szerzője visel minden felelősséget.

Munkatársaink rendszeresen ellenőrzik a felületet, a nevezett időszakban minden, a választásokat akár a legcsekélyebb mértékben is befolyásoló beírást eltávolítunk.

A kommentelés lehetőségét a kampánycsend  vége után állítjuk vissza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!