Hírek

2011.08.01. 13:34

Tizedszer rendezik meg a Vármeetinget Sárváron

Hétvégén immár tizedik alkalommal rendezik meg Sárváron a Vármeetinget. A motorozás szerelmeseit a Nádasdy-várba és környékére várják.

Benkő Sándor

Az idei, jubileumi Vármeetingen ismét Sárváron lép színpadra a Tankcsapda. A hagyományokhoz híven lesz Lord, Zorall és Blues Company-koncert is, pénteken fellép a Paddy and the Rats, míg szombaton a MobilMánia és a MetalMovers. A koncerteken kívül Streetfighter show, motoros felvonulás is színesíti az idei programot.

Jubileumi, tízedik Vármeeting lesz Sárváron augusztus első hétvégéjén. A pénteki napot, augusztus 5-ét a Meggies Crew indítja este hat órakor, majd este nyolc órakor kezdődik az ír kocsma punk üdvöskéjének, a Paddy and the Rats-nek a koncertje. Tíz órától Lukács Laci vezetésével ismét színpadra lép a Vas megyei kis városban a Tankcsapda.

A debreceni fiúk után éjféltől a Blues Company Blöro zenéjére tombolhat a közönség. Szombaton délután kettőig lehet kipihenni az előző nap fáradalmait, akkor kezdődik ugyanis a Streetfighter bemutató Mókussal. Fél háromkor indul a 30 kilométeres távú felvonulás Meggyeskovácsiig, ahol falunapra várják a motorosokat.  

Szombaton este hatkor Zorall kezdi a koncertek sorát, majd fellép az ex-P.Mobil-tagokból álló MobilMánia, a Lord, majd a napot  a Metal Movers zárja. A koncerteken kívül ismét lesz  erotikus élő műsor is. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!