Hírek

2012.09.11. 16:20

Eredmények a megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokságból

Vas megye - A 4. fordulót rendezték a megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság Szombathelyi-, Körmendi- és Sárvári-csoportjában. Gólokban, nagy csatákban, kiállításokban nem volt hiány.

Tóth Gábor

Szombathelyi-csoport: Közvetlenül a hajrában csikarta ki a győzelmet az Újperint, a Balogunyom és a Ják. Ezzel az Unyom és a Perint továbbra hibátlan, négy forduló után négy győzelemmel áll. Megszerezte első győzelmét a Spari, ráadásul a remek erőt képviselő Gyöngyöshermán ellen. A táplániak szinte minden meccsén potyognak a gólok, ezúttal a vendég Felsőcsatárt verték meg 5-2-re. Nem megy Kőszegfalvának, negyedszer is vesztesen hagyta el a pályát.

Táplán-Felsőcsatár 5-2 (3-1).  Gólszerzők: Németh B. 3, Szabó J., Szilágyi, ill. Sásdi 2. Püspökmolnári-Honvéd-Sé 1-1 (0-1).  G.: Hegedüs, ill. Sümegi. Herény-Alfavill-Csepreg 2-2 (2-0).  G.: Németh R. 2, ill. Sárközi, Sándor. Újperint-Söpte 2-1 (1-0).  G.: Szabó Z. 2, ill. Kovács E. Balogunyom-Szentpéterfa 1-0 (0-0).  G.: Dávid L. (11-esből). Ják-Lukácsháza 2-1 (1-0).  G.: Zab, Máté, ill. Szalai. Elektromol-Spari-Gyöngyöshermán-Szentkirály 4-1 (2-0).  G.: Tóth K., Weinelt, Dienes, Szijártó, ill. Király.  Kiállítva: Weinelt, ill. Szabó. Torony-Kőszegfalva 4-0 (3-0).  G.: Barta Z. 2, Reiner, Horváth N. (öngól).  K.: Slankovits (Kőszegfalva).


Körmendi-csoport: Továbbra is százszázalékos a rendre gólerős futballal előrukkoló Rábagyarmat, de nem kapott ki még a Magyarszecsőd és a Körmend VSE sem. Az Őriszentpéter Bajánsenyén rendezett "kivégzést", vendégként nyert 8-1-re.  A Bajánsenye mellett az idén szenved a Nagyrákos is. Jó formában van viszont a Csörötnek és a Vasalja gárdája. Az Egyházasrádóc  nagy csatában  elszenvedte szezonbeli első vereségét.

Körmend VSE-Szarvaskend 2-0 (0-0).  Gólszerzők: Kósik, Nagy P. Bajánsenye-Őriszentpéter 1-8 (0-3).  G.: Avas, ill. Csonka A. 4, Horváth R., Kiss G., Horváth Z., Sály.  Kiállítva: Mácsek (Őriszentpéter). Rábagyarmat-Nagyrákos 3-1 (0-0).  G.: Dancsecs D., Siklér P. 2, ill. Véges. Rábatótfalu-Szakonyfalu 1-1 (0-0).  G.:  Dancsecs A., ill. Doncsecz. Csörötnek-Egyházasrádóc 1-0 (0-0).  G.: Kakas. Csákánydoroszló-Vasalja 0-3 (0-1).  G.: Meixner P. 2, Kovács J. Őriszentpéter-Viszák 3-1 (0-1).  G.: Nagy K. 2, Frank, ill. Varga T. Magyarszecsőd-Rábahídvég 4-1 (1-0).  G.: Horváth N., Kiss M., Nagy B., Hegedüs, ill. Vass.

Sárvári-csoport: Nem bír hibázni az Ikervár. A hibátlan listavezető ezúttal a Sitke vendégeként rendezett erődemonstrációt, 5-0-ra nyert (egyébként az ősszel már másodszor jutott öt gólig). A Pecöl próbálja tartani a lépést az éllovassal, de az Ölbő is büszke lehet eddigi eredményeire. Úgy tűnik, hogy talán kezd magához térni a bajnoki címvédő Csénye, második hazai meccsét is megnyerte. A Szeleste idegenben, a sereghajtó Bő vendégeként szerezte meg első győzelmét. A Kemenesalja nagy csatában, egy góllal győzte le a Gércét.

Kemenesalja-Gérce-Vásárosmiske 1-0 (1-0).  Gólszerzők: Lukács. Kenyeri-Jákfa 1-1 (0-1).  G.: Pécz, ill. Varga Z.  Kiállítva: Pécz (Kenyeri). Csénye-Szergény 3-1 (3-1).  G.: Máhr, Bauer, Ádám, ill. Somogyi. Mersevá-tÖlbő 1-3 (1-1).  G.: Kóbor, ill. Trittremmel, Szele, Kovács.  K.: Trittremmel. Pecöl-Ostffyasszonyfa 2-0 (0-0).  G.: Bankits, Hegedűs. Répcevölgye-Bő-Szeleste-Pósfa 0-3 (0-1).  G.: Mersich, Farkas B. 2. Sárvár Security Sitke-Ikervár 0-5 (0-2).  G.: Pap I., Papp B., Vincze, Baumgartner, Dala.
A Simaság szabadnapos volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!