Hírek

2012.10.18. 06:21

Apa ég: viharos kaland után

Nemrég volt szerencsém (vagy inkább szerencsétlenségem) a Thats my boy , magyarul Apa ég című film megnézéséhez.

Bajdó Bettina

Előbb a sztori röviden, aztán a vélemény.

Szóval, a történet nem nevezhető mindennapinak: Donny Berger (Adam Sandler) sokáig nem is tekintette magát igazi apának. Kamaszkorában viharos kalandba keveredik szexi tanárnőjével (Eva Amurri Murtino), és miután kapcsolatuk lelepleződik, Ms. McGarricle- t börtönbe zárják. Szerelemgyerekük, Todd (Andy Samberg) felnevelése a fiatal Donnyra marad. 30 évvel később, Donny hírét veszi, hogy fia – aki közben sikeres üzletember lett –, házasodni készül, egy jómódú család lányát (Leighton Meester) fogja elvenni. Donny bajban van, több tízezer dolláros tartozást halmozott fel, és végül arra az elhatározásra jut, hogy felkeresi évek óta nem látott fiát. Az esküvő előtti hétvégén beköltözik a fiatalokhoz, és nekilát bepótolni az elmulasztott éveket, teljesen felforgatva ezzel az ünnepséget és Todd addigi életét.

A film közhelyes, nem bővelkedik a poénokban, s az a pár vicc, ami benne van, mind a szex körül forog. Nem is lenne ezzel olyan nagy baj, ha ezek a poénok nem a pedofíliáról és a vérfertőzésről szólnának. Egyes részeknél – pedig a horrorfilmeket is bírom – bevallom, felkavarodott a gyomrom. Fél óra után azon gondolkodtam, vajon melyik sörgyártó céggel egyezett meg Adam Sandler, mert folyamatosan sörösdoboz van a kezében. A szereplőket illetően igazán vegyes felhozatallal van dolgunk. A főszereplő srác szerepében a teljesen ismeretlen, csupán az amerikai Saturday Night Live című humoros tévéshow-ból ismert Andy Samberg látható, akinek jelenléte hosszútávon már idegesíti a nézőt.

Azt hiszem, nem, inkább tudom, hogy még egyszer nem nézem meg a filmet.

Trailer:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!