Hírek

2012.10.22. 08:48

Rendőrségi hírek Vas megyéből

Az elmúlt 24 óra eseményei a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása alapján.

Vas Népe

Ittas kerékpáros

A rendőrök vasárnap délelőtt Szombathelyen, a Gyöngyösparti sétányon igazoltattak egy helyi férfit, aki kerékpárral közlekedett. A férfivel szemben a helyszínen alkoholszonda alkalmazására került sor, amely pozitív értéket mutatott, ezért további mintavétel céljából a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították. Az ügyben a Rendőrség közigazgatási eljárást indított. 

Előállították

A járőrök vasárnap este a Szombathelyi Rendőrkapitányságra jogszerű rendőri intézkedéssel szembeni engedetlenség miatt előállítottak Szombathely és Vép belterületéről egy-egy helyi lakost, akikkel szemben szabálysértési eljárást indítottak.

Ittas gépjárművezető

Egy személygépkocsival közlekedő pornóapáti férfit igazoltattak a rendőrök vasárnap késő este a 86-os számú főúton, Kisunyom térségében. Az intézkedés során a férfi leheletén alkoholszag volt érezhető, ezért a helyszínen alkoholszonda alkalmazására került sor, amely pozitív értéket mutatott. A sofőrt a rendőrök további mintavétel céljából előállították és az ügyben eljárást indítottak.

Vadbalesetek

Egy celldömölki férfi személygépkocsival közlekedett hétfőre virradóra Duka felől Kám irányába, a 8-as számú főúton, amikor haladása során Hosszúpereszteg térségében a menetiránya szerinti jobb oldalról hirtelen egy szarvas ugrott a járműve elé, mellyel ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Egy lesencetomaji férfi VW típusú személygépkocsival közlekedett vasárnap este a 84-es számú főúton, amikor haladása során Nemeskeresztúr térségében a menetiránya szerinti jobb oldalról egy vaddisznó ugrott a járműve elé, mellyel ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt.

A 8-as számú főúton, Alsóújlak felől Vasvár irányába személygépkocsival közlekedett egy kétvölgyi férfi hétfőre virradóra, amikor haladása során egy szarvas ugrott az autója elé, mellyel ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt, a vad a helyszínről elment.

Magánlaksértés miatt indult eljárás a férfivel szemben

Egy sárvári férfi vasárnapra virradóra az egyik Kenyeriben található családi ház előtt több alkalommal megjelent és hangoskodott, majd kora reggel engedély nélkül az udvarra is bement. A kiérkező járőrök a férfit a Celldömölki Rendőrkapitányságra előállították és magánlaksértés miatt eljárást indítottak ellene.

Tetten érték

Az egyik kőszegi üzletben vasárnap reggel az ott dolgozó hölgy lopáson tetten ért egy személyt. A rendőri intézkedés során a helyi nő a lopás tényét elismerte, ezért vele szemben helyszíni bírság kiszabására került sor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!