Hírek

2012.11.20. 18:28

Szépen gyarapodik a pénz a számlán

Minden remény megvan arra, hogy a támogatott családunknak gyönyörű karácsonya legyen: már közel félmillió forint érkezett olvasóink jóvoltából.

Az elmúlt évekhez hasonlóan ismét olvasóinkhoz  fordulunk, hogy segítsünk  együtt egy szerencsétlen  sorsú Veszprém megyei  családon a Napló erre a célra  létrehozott számlaszámán. Nóra májusban veszítette  el férjét váratlanul. Itt  maradt két óvodás gyerekkel  munkahely és lakás  nélkül, reményvesztetten. Édesanyja badacsonyörsi  házában húzzák meg magukat,  de ott sem gondtalan az  élet, a nyugdíjas szülő - sok  más honfitársunkhoz hasonlóan - adósságcsapdában  vergődik.  Minden nap a túlélés  jegyében telik, Nórának és  kislányainak az újrakezdés csak ábránd lehet. Tapolcai  otthonukat végleg elveszítették,  a rajta lévő hitelt törleszteni  nem tudták. Ugyanígy  az autót is elvitték. Olvasóink már többször  segítettek az újság felhívására,  hozzájárulva a társadalmi  kötelezettségvállaláshoz. Legutóbb a Várpalotán élő, fedél nélkül maradt  család számára gyűjtöttünk  másfél millió forintot  akciónkkal. Idén az özvegyasszony  és két óvodás  gyermeke újrakezdését szeretnénk  támogatni olvasóink  segítségével. 

SEGÍTSÜNK EGYÜTT!

Olvasóink felajánlásait a következő bankszámlaszámra várjuk: MKB Bank Zrt. 10300002-10583146-49020036

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!