Hírek

2012.12.12. 12:35

Bombariadó a szennyvíztelepen - Elkapták a tettest

Szombathely - Nagy erővel keresték azt a bombát a szombathelyi szennyvíztelepen, amellyel egy névtelen telefonáló fenyegetőzött. A férfit elfogták.

Kozma Gábor

Csaknem tíz rendőrautót, valamint mentőt és tűzszerész autót láttunk szerda délben a szennyvíztisztítónál. A rendőrség egy időre még a 86-os főutat is lezárta, nagy volt a káosz.

Mint megtudtuk, egy férfi telefonon azzal fenyegetőzött, hogy a szombathelyi szennyvíztisztító telep térségében lévő csatornahálózatba bombát helyezett el és azt felrobbantja. A rendőrök ezután a telepet lezárták és kiürítették.

Intenzív nyomozás kezdődött, s ennek eredményeként rövid időn belül elfogták és előállították azt a 45 év körüli helyi férfit, aki megalapozottan gyanúsítható a bombával fenyegetés elkövetésével.

A rendőrség az ügyben közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást kezdeményezett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!