Hírek

2013.03.20. 19:51

Ma jön az MSZP-elnök

Reményt és biztonságot mindenkinek! címmel hívja előadásra és fórumra az érdeklődőket Mesterházy Attila, a Magyar Szocialista Párt elnöke ma 17.30-kor a Kemenesaljai Művelődési Központ és Könyvtárban.

Ölbei Lívia

Az MSZP elnöke ezúttal a párt gazdasági kilábalást és munkahelyteremtést célzó programjáról tart előadást, az esemény házigazdái: Fehér László, Celldömölk polgármestere és dr. Nemény András, az MSZP Vas megyei elnöke. Az ellenzéki összefogásban a 2014-es választásokra, azaz kormányváltásra készülő MSZP két hete a Papp László Budapest Sportarénában tartotta meg azt az nagygyűlést, amely a január közepén megkezdett, Magyarország ma címmel meghirdetett kampány lezárása volt, de nyitány is egyben. Mesterházy Attila pártelnök évértékelő beszédében egyebek mellett szót ejtett a mintegy két hónapja tartó országjárás tapasztalatairól. Az MSZP-országjárás ma délutáni helyszíne tehát a celldömölki Kemenesaljai Művelődési Központ és Könyvtár. Kezdés: 17.30-kor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!