Hírek

2013.09.13. 07:57

A modell kalandos fotózása: fehérneműben volt, amikor igazoltatták

Különös kalandba keveredett Simon Mária. A szombathelyi szépség Horvátországban járt egy divatmagazin fotózásán, amikor egy különleges helyszín miatt, rendőrségi afférba keveredett.

Farkas Eszter

Talán már senkinek sem kell bemutatni a szombathelyi Simon Marcsit. A 21 éves szépség megnyerte a Victoria Secret’s magyarországi döntőjét, majd az ausztráliai világversenyen második lett.

Azóta számtalan fotózás és felkérés érkezik a szombathelyi lánynak. Nemrég Horvátországban járt, egy vezető divatmagazin felkérésére. Az útra elvitte személyi fotósát, Kiss Rolandot is.

- Egész nyáron nem voltam sehol, ennek ellenére mégsem vártam annyira a "nyaralást" mert tudtam, hogy munka lesz – mondta Marcsi. - Így szokott lenni, ha nem várjuk annyira, akkor biztos jó lesz. Nagyon jól éreztem magam, mind a fotózáson, mind a pihenésen. Első nap nagyon korán, ötkor keltünk, hogy napfelkeltére már készen álljunk a fotózásra. Egyébként minden nap reggel fel héttől 11-ig fotóztunk és késő délutántól estig, mert a fények így engedték. Nagyon szép sziklás helyeken jártunk, ennek hátránya, hogy a sziklán fekvős és térdelős képekért meg kellett szenvednem. Máig kék zöld csíkos és sebes a lábam, de megérte, mert csodás képek születtek – tette hozzá a szépség.

(Fotó: Kiss Roland)

Ám az egyik fotózásnál egy kicsit extrémebb helyszínt néztek ki maguknak Marcsiék. Egy elkerített világítótoronyra esett a választásuk.

- Egy elzárt területen volt a világítótorony. A fotóssal belopóztunk, hogy készítsünk pár jó képet, mivel Kiss Roland sok ötletet látott a helyszínben.  Elkezdtük a fotózást fehérneműben, amikor jöttek a rendőrök és igazoltatni akartak minket. Nem volt nálunk igazolvány, úgyhogy magyarázkodhattunk, a fényképezőgépet pedig elkobozták. De szerencsére megoldódott a helyzet, a rendőrőrsön tisztáztuk magunkat és a gépet is visszakaptuk – emlékezett vissza a lány.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!