Hírek

2013.12.27. 16:03

Jótékonykodnak is a Shake It csapat gyönyörű hölgytagjai

Szinte már elképzelhetetlen egy-egy kosármeccs a Shake It csapat gyönyörű hölgytagjai nélkül, hiszen látványos produkciókkal buzdítja a csapat szurkolóit a szombathelyi formáció. A lányok azonban nem csak a helyi meccseken fűtik fel a hangulatot.

Farkas Eszter

A külföldön már komoly hagyománynak örvendő pompomozás megfertőzte a szombathelyi kosárlabdameccseket is. Köszönhető ez a szakma jeles hazai képviselői, a szombathelyi Shake It Cheerleader Team gyönyörű hölgy tagjainak.  A szombathelyi lányok egyébként egyre több akcióba kezdenek, s mára már országosan is ismertté váltak, köszönhetően például a szombathelyi vasútállomáson megrendezett szexi flashmobnak. A Falco szurkolók pedig már szinte elvárják, hogy lányok minden hazai meccsen felfűtsék a hangulatot.

- A csapat 2012 nyarán alakult. Úgy gondoltuk, hogy hiányzik a hazai sportéletből a szurkolók szórakoztatása és a csapatok buzdítása.  Célunk, hogy buzdítsuk a népet, és jó hangulatot teremtsünk a meccseken – mondta el Zámbó Adorján, a Shake It alapító-tulajdonosa és menedzsere, aki hozzátette, hogy a lányokat már nem csak a szombathelyi meccsekre hívják. Rengeteg fellépésük van például a szomszédos Oberwartban is, szintén kosármeccseken buzdítanak a lányok.

A lányok a kosármeccsek állandó szereplői - már Oberwartban is. A kép bal szélén Simon Marcsi (Fotó: Kiss Roland)

Ebben a csapatban táncol egyébként Simon Marcsi modell is. Mint arról már korábban beszámoltunk, a szombathelyi szépség különdíjat kapott egy nigériai modellversenyen. Ő lett a legszebb európai. Simon Marcsi a nigériai Lagosban versenyzett. A szombathelyi szépség a Exquisite face of the universe elnevezésű modellversenyen mérettetett meg, amelyen hatvan lány vett részt a világ különböző pontjairól. Marcsi egy másik hatalmas elismerést is bezsebelhetett az idei évben.  Megnyerte a Victoria's Secret magyarországi versenyének fordulóját, ugyanezen versenyen pedig Ausztráliában második lett.

- A csapat egyébként folyamatosan bővül. A táncokba olyan műfajokat viszünk bele, mint rocki, popping és a break. Egyre inkább előnyben részesítjük és folyamatosan próbálunk élőzenés fellépéseket csinálni, mint az Ataru Taiko formációval – egészítette ki a menedzser.

A pomponcsapat tagjainak egyébként a fellépések mellett jut ideje egyéb jótékony megmozdulásokra is mostanában.

-Úgy gondoltuk, hogy a megszerzett népszerűséget megpróbáljuk jótékony célra fordítani – tette hozzá Adorján. A lányok nagy állatbarátok, így nem volt kérdés, hogy kutyamenhelyeket szeretnénk támogatni. Ezért fotózást szerveztünk, hogy készíthessünk egy szexi naptárat. A befolyt összeg egy részét egy állatvédő alapítványnak ajánljuk fel – ecsetelte  Adorján.

A jótékonykodás és a fellépések mellett a csapatra még egy nagy feladat vár a közeljövőben.  Tagtoborzót szerveznek ugyanis hamarosan.

-A Galaxy Akrobatikus Rock and Roll Klub és a „Shake it” szurkolócsapat közös munkába kezd 2014 februárjától, és egy nagyszabású cheerleader produkció összeállítását tervezi, melybe várjuk a vállalkozó kedvű fiatalok, és gyerekek jelentkezését. Főként olyan jelentkezőket várunk, akiknek közel áll a szívükhöz  a sport, a tánc, és belekóstolnának a látványos akrobatikák világába – fűzte hozzá Adorján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!