Hírek

2014.11.24. 14:45

Bennfentes Extra - A Top 100 és a Parasztopera bemutatója

Ott voltunk a Pannon Lapok Társasága Top 100 című gazdasági kiadványának bemutatóján, és ismert arcokat fotóztunk a Parasztoperának premierjén is.

PROFI Pintér Béla-Darvas Benedek Parasztoperájának bemutatójára sokan érkeztek baráti társasággal, családostul. Az aulában fényképeztük le Dallos Gyulát, a Kereskedelmi és Vendéglátói Szakképző Iskola és Kollégium egykori igazgatóját, aki feleségével, Dallos Gyulánéval érkezett a premierre. Nagy várakozással ültek be az előadásra. Tudják, Mohácsi János neve garancia a minőségi szórakoztatásra.

NAPILAP – Papp László, az Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. vezérigazgatója nem csak a fotó kedvéért tartja lapunkat a kezében. Minden nap rendszeres olvasója a helyi, a regionális és az országos lapoknak.

BEMUTATÓ – A Parasztopera bemutatójára érkezett a Vas Megyei Közgyűlés leköszönő elnöke, Kovács Ferenc, aki feleségével minden premieren jelen van. Kicsit neheztelek is magamra, mert lelkesen mesélni kezdtem az előadásról, de aztán szerencsére kezdődött a kiállítás megnyitója, így nem befolyásoltam a vendégek véleményét.

RUHATÁR – Dr. Takátsné dr. Tenki Mária képviselő asszony szép bordó ruhájához fehér muszlin felöltőt választott erre az estére. Egészen véletlenül hasonló blúzt viselt Ágh Ernőné, a Vas Megyei Kormányhivatal főigazgatója is, aki férjével, Ágh Ernő önkormányzati képviselővel érkezett az előadásra. A képviselőnő felhívta a figyelmemet a Híres Szombathelyi Nők sorozat dr. Földes Évát bemutató könyvére, amelyet közelebbről is megismerhetnek az érdeklődők november 25-én, kedden délelőtt tíz órakor a SEK-en.

OKTATÁS – Dr. Németh István, a NYME SEK tudományos és gazdasági dékánhelyettese tartott prezentációt a gazdasági magazint ismertető ünnepi összejövetelen. Fotóriporter kollégánk az előkészületek pillanatait örökítette meg. Képünkön az előadó éppen dr. Kondora Bálinttal beszélget. Kondora úr, a Vas Megyei Közgyűlés frissen megválasztott alelnöke nagy érdeklődéssel hallgatta a dékánhelyettes beszámolóját.

KIADVÁNY – Majthényi László, a Vas Megyei Közgyűlés elnöke kíváncsian lapozgatta a gazdasági kiadványt. Elsőként megnézte a listát, aztán elmélyült a hosszabb lélegzetű elemzések olvasásában. Természetesen megkértük, hogy legyen kedves egy fénykép erejéig felmutatni a borítót, hogy azt olvasóink is láthassák.

FONTOS – Pontosan azon a napon nevezték ki Vas megye jegyzőjének, dr. Balázsy Pétert, amelyiken a PLT új kiadványát is bemutatták. Halmágyi Miklós, a Vas Népe lapigazgató-főszerkesztője személyesen gratulált a jegyzőnek ebből az alkalomból.

PONTOS – A Top 100 kiadvány megjelenése minden évben jelentős esemény, hiszen pontos kimutatást kaphatnak az olvasók a legerősebb vállalkozások helyzetéről. Képünkön Kázmér Judit, a PLT stratégiai ügyvezető igazgatója Szabó Györggyel, a Menedzserek Országos Szövetségének elnökével és Virrasztó Zsolttal, a Zalai Hírlap lapigazgató-főszerkesztőjével beszélget.

Szöveg: Kovács Ágnes - Fotó: Timár Gergely

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!