Hírek

2016.01.24. 16:12

Tűzoltóbált tartottak Pinkamindszenten

Szent Flórián nevét viseli a pinkamindszentiek tűzoltóbálja. A szombat esti mulatságon jól fogyott a tombola: a bevételből zászlót restaurálnak.

Bakos Ágnes

– Minden tisztelet a tűzoltóknak, akik sokat segítenek minden programban és eseményen a faluban, ez pedig az ő estéjük – mondta köszöntőjében Csiszár István polgármester.

A helyi lánglovagokat egyenruhában képviselte Belső László tűzoltóparancsnok.

Fotó: Szendi Péter

A Pinkamindszenti Tűzoltó Egylet báljának tombolabevétele jótékony célra jut: az egyesület az 1930-ban készült zászló restaurálására ajánlotta fel. Persze szükség van még pénzre, hiszen százezer forintos tétel a különleges zászló felújítása.

– Sok partnerüzlet és magánszemély is tett felajánlást, nagyon sok tombolatárgy gyűlt össze – mutatta Rajner Ágota szervező. Díszpárnák, házi méz és házi pálinka is volt a nyeremények között.

A hangulatról, a talpalávalóról Horváth Percsák Sándor, a Rajkó Zenekar egykori prímása és fia, Horváth Percsák Szabolcs gondoskodott – mindenki megelégedésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!