Hírek

2016.03.07. 08:44

Ki képviseli a körmendiek érdekeit? – Válaszolt a Jobbik a Fidesznek és a Fidelitasnak

Körmend – A pártpolitika helyett a körmendiek érdekeit nézzék a jobbikosok – erre szólította fel a Fidesz és a Fidelitas körmendi szervezete a Jobbikot. A párt országgyűlési képviselője, Bana Tibor válaszolt.

Bakos Ágnes

– A Jobbik körmendi lakossági fórumán lemondásra szólítottam fel Bebes István polgármestert, mert nem áll ki a körmendiek mellett a menekülttábor kérdésében – közölte Bana Tibor, a Jobbik országgyűlési képviselője. Azt írta: „A fideszes városvezető nemrégiben arról beszélt, hogy egyszeri akció volt a tábor Körmendre telepítése, ehhez képest ismét felállításra kerültek a sátrak a bevándorlók számára, ráadásul szinte biztos, hogy ezúttal hosszabb ideig maradnak a településen a migránsok, mint tavaly ősszel."

Bana Tibor cáfolta a Fidesz és a Fidelitas körmendi szervezetének sajtónyilatkozatát: „a körmendi Jobbik erős, önállóan működő alapszervezet, amelynek vezetőivel természetesen rendszeresen egyeztetek, kölcsönösen megadunk egymásnak minden segítséget. Auer Miklós önkormányzati képviselőnk lelkiismeretesen végzi a munkáját a képviselő-testületben - természetesen vele is folyamatosan konzultálok, segítjük egymás munkáját. Éppen ő volt az, aki konstruktív javaslatként megfogalmazta, hogy a körmendi önkormányzat álljon ki a bevándorlók visszatoloncolása ellen is, valamint nyilvánítsa ki azt, hogy többé nem kíván otthont adni menekülttábornak. Ezt Bebes István és a kormánypárti képviselők elutasították" – írta Bana Tibor országgyűlési képviselő, a Jobbik körmendi választókerületi elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!