Hírek

2016.10.18. 09:00

Forgalomkorlátozások okt. 23-án

Szombathely - Autósok, figyelem! Forgalomkorlátozásra kell számítani a hétvégén

Vadas Krisztina

Szombathelyen Október 23-án vasárnap a városi ünnepségek miatt változások lesznek a városi forgalomban és a buszközlekedésben is.

A korlátozásokra az ünnepség zavartalan lebonyolítása miatt van szükség. Október 23-án 17 órától körülbelül 17.45-ig forgalomkorlátozás lesz a 18-as Honvéd utca–Wesselényi Miklós utca, Szelestey László utca–Wesselényi Miklós utca, Petőfi Sándor utca–Kőszegi utca, Liszt Ferenc utca–Karinthy Frigyes utca, Március 15. tér–Deák Ferenc utca kereszteződéseiben. 17.45-től körülbelül 19 óráig a Király utca–Széll Kálmán utca, Kisfaludy Sándor utca–Vörösmarty Mihály utca, Vörösmarty Mihály utca–Szelestey László utca, Széll Kálmán utca–Wesselényi Miklós utca kereszteződéseiben korlátozzák az autós forgalmat.

A megemlékezések után áll vissza a normál forgalmi rend. Az Énykk Zrt. tájékoztatása szerint a buszközlekedésben is lesznek változások.  Az 1C jelzésű busz 17 és 18 óra között nem érinti a Berzsenyi Dániel Könyvtár, a Paragvári utcai Általános Iskola, a Dr. István Lajos körút és a Savaria Nagyszálló elnevezésű megállóhelyeket.

Ehelyett a járatok a Dr. István Lajos körúton a Kórház elnevezésű megállóhelyen állnak meg. 18 és 19 óra között pedig nem érinti a Savaria Nagyszálló, 56-osok tere (Széll Kálmán utca) elnevezésű megállóhelyeket. A 6, 7, 8, 12, 21, 26, 29A, 29C és 35-ös buszok 17.40 és 19 óra között nem érintik az 56-osok tere (Vörösmarty Mihály utca) és az 56-osok tere (Széll Kálmán utca) elnevezésű megállóhelyeket.

Az országos és regionális járatok 17 és 19 óra között az autóbusz-pályaudvar és a vasútállomás között a Thököly Imre–Szent Márton utca–Nádasdy Ferenc utca útvonalon közlekednek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!