Hírek

2017.03.17. 11:36

A celli fürdő jól teljesít: az egymilliomodik vendég az évmilliós vulkán tövében

Celldömölk – A csepregi Mayer Bertalan a szerencsés: a Vulkán-fürdőn rendszeresen megforduló egymilliomodik vendéget a város és a létesítmény vezetői köszöntötték.

Ölbei Lívia

A Vulkán-fürdő egymilliomodik vendégét Fehér László polgármester, Söptei Józsefné alpolgármester és Kiss Lilla, a Vulkán Gyógy- és Élményfürdő igazgatója köszöntötte. A csepregi Mayer Bertalan a szerencsés, aki alaposan megnövelte az esélyeit azzal, hogy havonta többször is megfordul a celli fürdőben. Csepregen él, de a merseváti szülői házba jár haza, onnan pedig testvérével, családjával – gyakran az unokájával – szokott fölkerekedni egy kis ejtőzésre, úszásra, szaunázásra, amihez utolérhetetlenül szép kilátás is jár: a Ság hegyre. De mindenekelőtt a családias hangulat, a minden szempontból kedvező szolgáltatások vonzzák ide havonta többször is Mayeréket.

A Vulkán-fürdő egymilliomodik vendége után elsőként belépő  helybeli, celli látogatónak is járt az ajándék (fürdőbelépő, szoláriumbérlet, sporttáska strandkellékekkel, sági bor, Celldömölk-könyv) és a  köszöntés: Pőcze András szintén meglepődve fogadta a figyelmességet: a megnyitása óta rendszeres vendége a fürdőnek. Hetente kétszer-háromszor úszik, szívesen szaunázik, pihen a melegvizes medencében; de örömmel „fürdőzik" a barátságos hangulatban is.

Fehér László  a nyáron 12. születésnapjához érkező fürdőt működtető önkormányzat nevében kiemelte: a nyitás óta a 2016-os év volt a legsikerebb, 102 ezer vendéget fogadott a Vulkán-fürdő;  a  komoly fürdőfejlesztés a vendégek számán is meglátszik. A celldömölki fürdő a  több évtizedes múlttal bíró „nagytestvérekhez"  képest is jól teljesít, hangsúlyozta a polgármester: a Vulkán-fürdő sikeres  működtetése pedig meghatározó jelentőségű a város turisztikai életében. Az egymilliomodik vendégen túl a „számláló" pörög tovább.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!