Hírek

2014.01.01. 17:25

Különleges élmények szilveszterkor

Vas megye - Különleges ételek, cigányzene, latin tánc, és kuriózumként stand-up comedy a szállodai szilvesztereken.

Simon Erzsébet

Elegáns vendégek, remek hangulat, jóféle fogások: mindezek együtt jellemezték az esztendő utolsó óráit a megye szállodáiban. Szombathelyen, Bükön és Sárváron is műsoros esttel, exkluzív gálavacsorával várták azokat a látogatókat, akik a Park Hotel Pelikánban, a Hotel Caramellben vagy a Danubius Thermál Hotel termeiben töltötték a szilvesztert.

Sárvárott csaknem kétszáz, főként német, cseh és magyar, a közép- illetve az idősebb korosztályt képviselő vendégnek terítettek, akik aztán cigányzenei aláfestéssel ízlelhették meg a magyar konyha remekeit. Főételként borjú szűzpecsenyét tálaltak erdei gombával, fokhagymás mangalicasülttel.

A Hotel Caramellben százharminc vendég ülte körül az asztalokat, ők svédasztalról számos elő- és főétel, desszert közül válogathattak: például füstölt makrélát hollandi mártással, fogasfilét mentakéregben, és sütőtökös almatortát. Tüzes latin táncokkal szórakoztattak a Lorigo TSE duói, az est jó hangulatáról pedig a Perfect Show Band gondoskodott.

A Park Hotel Pelikán csaknem hetven szilveszteri vendégének kilencven százaléka belföldi volt, ők előételként füstölt bőrös fogast kóstolhattak édesköménysalátával, aztán választhattak a parasztsonkában sütött sertésszűz vagy az erdei gombás rizottóval tálalt kacsamell közül. Az exkluzív fogások mellé igazi csemegeként Jordán Tamás stand up műsorát kínálták.

Címkék#szilveszter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!