Premier League

2017.12.22. 22:53

Kétgólos hátrányból fordított az Arsenal, de csak egy pontot szerzett

Hatgólos mérkőzésen döntetlent játszott egymással az Arsenal és a Liverpool az angol labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában.

A péntek esti, londoni összecsapáson Philippe Coutinho fejesével az első félidőben lényegesen jobban játszó vendégcsapat került előnybe a 26. percben, majd a második játékrész elején Mohamed Salah növelte az előnyt. Ezután viszont gyökeres fordulat következett, az addig erőtlenül, tompán futballozó Arsenal öt perc alatt fordított: sorrendben Alexis Sanchez, Granit Xhaka, majd Mesut Özil talált a kapuba. A Liverpool második gólja és az Arsenal harmadikja között mindössze hat és fél perc telt el. A végeredményt Roberto Firmino állította be, aki a 71. percben egyenlített.

A két együttes az utóbbi időben rendre gólzáporos találkozókat játszott egymással, melyből többnyire a Liverpool jött ki jobban: előző három összecsapásuk alkalmával 4-0, 3-1 és 4-3 volt a végeredmény, a londoniak legutóbb tavaly januárban, egy 3-3-as mérkőzésen szereztek pontot Jürgen Klopp csapata ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában