Szombathely

2014.02.18. 09:49

Színre lép a SZEM Párt

Szombathely - Elszámoltatást, tisztességet, nyugalmat és rendet ígér programjában a Szegény Emberek Magyarországért (SZEM) Párt.

Burkon László

A Szombathelyen február 3-án bejegyzett párt elnöke, Szilágyi Zoltán arról tájékoztatott, hogy fő célként a demokrácia helyreállítását, a tiszta közélet megteremtését, a titkosítások feloldását, a közrend megerősítését, az egészségügyben az egyenjogúság megteremtését és a közoktatás ésszerűsítését tűzték ki. Támogatják a rezsicsökkentést, ugyanakkor felhívják a figyelmet arra, hogy sok szegény ember fával fűt és olyan postai szolgáltatásokat vesz igénybe, amelyeknek a díja pár év alatt a sokszorosára emelkedett. A SZEM elítéli a megélhetési politikusokat és azt kezdeményezi, hogy aki banknak vagy magánszemélynek tartozik, az ne lehessen országgyűlés képviselő. A párt elhatárolódik mindenkitől, aki nem a szegény emberek milliói életkörülményeinek a javításán dolgozik. Végezetül leszögezik: minden ember legyen egyenlő, akár képviselő, akár nem.

A párt tagjainak a sorában kimondottan olyanok találhatók, akik sok évi munkaviszonnyal rendelkeznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!