Kosárlabda

2009.02.14. 03:26

Harlemi kosárzsonglőrök látogatása

<b>Szombathely </b> - Igazi csemegét ígér a kosárlabda szerelmeseinek a Pannonsport: március 8-án, vasárnap (20.00), az Arena Savariában lép pályára a világhírű Harlem Globetrotters kosárcsapata.

Tóth Gábor

A patinás egyesület 1927-ben alakult, és ma már világhírnévnek örvend - évente több mint 300 találkozót játszik. A legenda szerint egyik meccsükön már 112:5-re vezettek, amikor unalmukban bohóckodni kezdtek a pályán, ami hatalmas sikert aratott. Gyorspasszos játé- kukkal, óriási zsákolásaikkal, hihetetlennek tűnő, akrobatikus trükkjeikkel biztos, hogy nálunk sem okoznak csalódást. A legkülönbözőbb eszközökkel, sőt, a közönséget is bevonva a műsorba teremtenek felejthetetlen hangulatot. Megtalálták a kapcsolatot a kosárlabda és a komédia között, könnyűszerrel nyűgözik le a nézőket technikai bravúrjaikkal és kitűnő humorérzékükkel. A Harlem Globetrotters ma már az amerikai kultúra szerves része. Érdemes lesz tehát az Arena Savariába látogatni - Magyarországon az idén csak Szombathelyen lép pályára a csapat. A jegyértékesítés már megkezdődött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!