Kosárlabda

2011.07.12. 02:29

Nárai Bence az U20-as kosár Eb-n

Az U20-as férfi kosárlabda-válogatott július 14-24. között a boszniai B-divíziós Európa-bajnokságon szerepel.

Vastag Nándor

A Völgyi Péter és Kis Attila edzőpáros által irányított U20-as kosárlabda-válogatott a felkészülés alatt figyelemreméltó eredményeket ért el. Az első, körmendi edzőtáborozás során az A-divízióba tavaly feljutott Ausztriát kétszer megverte, majd a legfelső osztály stabil tagjának számító Németországtól szoros meccsen kapott ki. A szintén a szarajevói Eb-n szereplő Szlovákia kétszeri legyőzése - már Székesfehérváron - sem jelentett gondot. Ezek után a felsőházba és a legjobb nyolc jutás elvárható a csapattól, ehhez a csoport első vagy második helyén kell végezni. A felkészülést a Falco-Szova KC Szombathely két kosarasa csinálta végig; Nárai Bence ott lesz a tornán, Molnár Bence kimaradt az utazó keretből.

Az Eb programja és az ellenfelek. Csoportmeccsek, július 14., 15.30: Dánia. 15., 17.30: Hollandia. 16., 15.00: Szlovákia. 18., 15.00: Bulgária. 20.: középdöntők kezdete.

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!