Kosárlabda

2011.12.09. 03:29

Erre kell figyelni a Körmend-Falco rangadó előtt

A szombati Fortress-Körmend-Falco-SZOVA KC Szombathely megyei kosárrangadón fokozott biztonsági intézkedések lesznek érvényben.

Vastag Nándor

- A Falco szurkolói a szokásos bejáraton foglalhatják el a helyüket a vendégszektorban, de csak kizárólag azzal a jeggyel, amit előzetesen Szombathelyen vettek meg - mondta a körmendi ügyvezető, Zsebe Ferenc. - Karszalagot kapnak - akárcsak a hazai drukkerek -, büfét biztosítunk számukra. A pénztárak szombaton 15 órakor nyitnak ki, de már csak pár száz jegy maradt, és a tikettek kizárólag a kiadott helyre érvényesek. Kérjük a főbejáratnál belépő bérleteseket, hogy a torlódások elkerülése végett a megszokottnál kicsit korábban érkezzenek. A rendőrséggel már felvettük a kapcsolatot, és megtettük a szükséges lépéseket - megerősített biztonsági szolgálat lesz jelen. Szombaton 17 órától elkezdjük a 2012-es naptárunk árusítását, a mérkőzés szünetében és utána is megvásárolhatók lesznek. Mivel az udvar le lesz zárva, parkolni csak a környező utcákban lehet. Végezetül kérem a körmendi és a szombathelyi szurkolókat is, sportszerűen buzdítsák csapataikat. Tudjuk, hogy hatalmas várakozás előzi meg a két éllovas összecsapását, de azt nem szeretnénk, ha a táborok között korábban elkezdődött pozitív tendencia a vélhetően felfokozott hangulatban negatívba fordulna át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!