Kosárlabda

2012.04.07. 02:28

Az autistákért kosaraznak

A Falco-SZOVA KC Szombathely kosárcsapatának kapitánya, Kálmán László már évek óta aktívan segíti a szombathelyi Esőemberke Alapítvány munkáját, amely szellemi sérült, autista fiatalokat gondoz a szentkirályi Holnap Háza Lakóotthonban.

Tóth Gábor

Szombathely (tg) - A Falco-SZOVA KC Szombathely kosárcsapatának kapitánya, Kálmán László már évek óta aktívan segíti a szombathelyi Esőemberke Alapítvány munkáját, amely szellemi sérült, autista fiatalokat gondoz a szentkirályi Holnap Háza Lakóotthonban. Áprilisban van az autizmus világnapja, ebből az alkalomból kedden, 16.30-tól 17.30-ig a Kosarazzunk az autistákért! elnevezésű programnak ad otthont az Arena Savaria - nemcsak Kálmán László, hanem az egész Falco a kezdeményezés mögé állt. A rendezvényre - amelyen pénzadományt gyűjtenek a lakóotthonnak - a falcósok különféle versenyekkel várják a szurkolóikat: egyebek között lehet büntetőzni, egy-egyezni, triplát dobni játékosok, edzők ellen, streetballozni (3-3 fő) a Falco-csapatával, lepattanózni Panteliccsel (három az egy ellen). A rendezvény részvevői között falcós ajándékokat sorsolnak ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!