Adománygyűjtés

2018.11.18. 07:48

Kétszázötvenezer forint gyűlt össze jótékony célra az ELTE SEK Gólyabálján

Már többször is bebizonyosodott, hogy az ELTE szombathelyi képzésein tanuló hallgatókat nem kell győzködni, ha segítésről van szó.

vaol.hu

Fotó: Horváth Balázs

Az ELTE Savaria Egyetemi Központ a hallgatói önkormányzat szervezésében idén is megtartotta ilyenkor esedékes Gólyabálját, amiről az intézmény hivatalos közösségi oldalán is beszámoltak. A rendezvény helyszíne a szombathelyi Tóvendéglő volt, ahol ezúttal nem kizárólag az önfeledt szórakozásról szólt az este.

A SEK hökösei valami újdonságot is kitaláltak az idei bálra, mégpedig, hogy a tombola bevételét jótékony célra ajánlják fel. A tagok ötlete az volt, hogy az elmúlt években már hagyományossá vált karácsonyi adománygyűjtést előbbre hozzák, a Gólyabálon eladott tombolákból származó bevételt pedig jótékony célra ajánlják fel.

A tombolák egyébként nagyon hamar elfogytak, sőt olyan hallgatók is akadtak, akik a kezdeményezés kedvéért ötven vagy éppen száz tombolát vettek. Az adományt a hallgatók és a rektorhelyettes közösen adják majd át a közeljövőben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában