Városfejlesztés

2019.06.07. 07:00

Megújul a Petőfi utcai járda Sárváron

Járdafelújításokra több mint 50 millió forintot fordít idén a városi önkormányzat. Jelenleg a Petőfi utca egyik szakaszán alakítják ki a szilád burkolatot.

Pajor András

Kampel Oszkár, a körzet önkormányzati képviselője, bizottsági elnök a Petőfi utcában, ahol felújítják a járdát

Fotó: Pajor András

– A Petőfi utcai járdára csaknem 15 millió forintot fordítanak. A tudatos városfejlesztésnek köszönhetően egyre inkább fejlődik a Petőfi-lakótelep környezete. Felújították itt nemrég az óvodát és a bölcsődét is. A korábban kissé feledésbe merült városrész most jól láthatóan megszépül, korszerűsödik – mondta Kampel Oszkár, a gazdasági, városfejlesztési és közbeszerzési bizottság elnöke, a körzet önkormányzati képviselője.

Kampel Oszkár, a körzet önkormányzati képviselője, bizottsági elnök a Petőfi utcában, ahol felújítják a járdát

További járdafelújítások kezdődnek a Damjanich utca páros oldalán, a Székely utca páros oldalán és az Alkotmány utcában. – Az utak építése, a járdák, utak javítása állandó feladat, amit ütemezetten, tervezetten lehet elvégezni – mondta érdeklődésünkre az elkövetkező munkálatok kapcsán Kondora István polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában