Külföld

2012.02.29. 13:39

Ördögűzésre tanította lányait a pap

Az ördögűző tinédzserek Anderson Cooper műsorában beszéltek "mesterségükről".

Vas Népe

Minden szülő azt szeretné, hogy gyermekei belépjenek a családi vállalkozásba, és folytassák azt a munkát, amit ők elkezdtek. Bob Larson pap is hasonló álmokat dédelgetett, amikor megtanította tinédzser lányainak "mesterségét". A fiatal lányokkal megismertette az ördögűzés minden csínját-bínját!

A tiszteletes azt állítja, ő maga több, mint 15 ezer démont űzött ki emberekből. Úgy érezte, itt az ideje, hogy átadja tapasztalatait és tudását lányainak.

Idősebbik lánya, Brynne először 13 évesen űzött ki démont emberből, mégpedig Afrikában, több ezer ember szeme láttára. A pap másik lánya, Tess azt mondta, először egy barátján próbálta ki ördögűző tudását, akinek a szemében látta a gonoszt.

A lányok azt mondták, túl sok rossz van a világban. Ezek közé sorolták a Harry Pottert és a Twilightot is, melyek szerintük nagyon negatív hatással vannak az emberekre.

Egy ördögűzés egyébként nem olcsó. Akár 400-500 dollárt is elkérhetnek a "bűbájos boszorkák' egy-egy alkalommal. Ezen kívül igen jövedelmező üzletágat épített ki a kis család az eladott könyvekből és DVD-kből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!