Kultúra

2010.07.27. 11:30

Újra képernyőn a Jonas Brothers

A Walt Disney Records július 19-én jelenteti meg a legfrissebb Disney Channel sorozat, JONAS L.A. filmzenéjét. Az album - a főcímdallal, az L.A. Baby-vel együtt - 13 vadonatúj Jonas Brothers dalt tartalmaz majd.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Joe, Kevin és Nick Jonas a popkultúra szenzációs alakjai, többszörös platina-lemezes előadók világszerte. Az új sorozatuk - a JONAS L.A. - premierje augusztusban lesz a Disney Channel-en. A történet Los Angeles környékén játszódik, hitelesen bemutatva a rock-sztár testvérek nyári vakációját, melyből természetesen nem hiányozhatnak a zenei produkciók sem.

A vadonatúj albumon a testvérek mellett több olyan neves dalszövegíró is közreműködött, mint például Kara DioGuardi, Adam Watts, Andy Dodd, Adam Anders, Matthew Gerrard, és Robbie Nevil.

Minden CD tartalmaz egy bónusz funkciót is, ami a rajongóknak lehetőséget ad arra, hogy különleges videókat és a “Critical” című szám akusztikus verzióját meghallgathassák.

A JONAS L.A. megjelenéséhez kapcsolódóan a testvérek augusztus 7-től - az USA-ból indulva - három kontinenst behálózó koncertkörútra indulnak, Demi Lovato-val együtt. A fiatal énekesek természetesen a bombasikerű Disney-filmek zenéit adják elő élőben. A színpadon láthatják-hallhatják majd az új sorozat betétdalai mellett a „Camp Rock” és a soron következő „Camp Rock 2: The Final Jam” dalait is. A novemberben és decemberben esedékes angliai és európai koncertek pontos dátumait csak később hozzák nyilvánosságra.

A szintén a Jonas testvérek és Demi Lovato nevéhez fűződő film (a tinik által)  várva-várt folytatását, a „Camp Rock 2: The Final Jam”-et szeptemberben mutatják be. 

JONAS L.A. bemutató: 2010 július 19.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!