Kultúra

2012.11.28. 17:02

Magyar bajnokok

Megyei körkép - Magyar bajnok, egyúttal ranglista-kupa győztes is lett a Galaxy RRC párosa az idei utolsó versenyen.

Simon Erzsébet

Az esztendő legrangosabb viadalát, az akrobatikus rock and roll magyar bajnokságot rendezték meg Balatonfüreden, a Balaton Szabadidőközpontban. A versenyen az ország legjobb felnőtt párosai, valamint gyermek és junior formációs csapatok küzdöttek a bajnoki címekért.




A magyar bajnok rockisok és edzőik: Molnár Nóra, Horváth Dorina, Koszogovits Norbert, Lakics Zoltán (Fotó: Galaxy RRC)

Hat kategóriában mintegy félezer táncos lépett parkettre.

A vasi színeket a szombathelyi Galaxy RRC és a celldömölki Rocky-Dilly ARRC táncosai képviselhették. A legnagyobb sikert felnőtt C páros kategóriában érték el. Magyar bajnok lett a Galaxy RRC duója, Lakics Zoltán és Horváth Dorina. A kettős az egész éves eredménye alapján az idei év ranglista kupa győzelmét is bezsebelhette. Ugyanezen kategóriában ötödik helyezést ért el a GalaxyRocky-Dilly vegyespárosa, Visnyovszky Gergő és Hegedüs Fanni. Children kisformáció kategóriában hetedik helyen végzett a Celli Manók csapata, a Dumagépek pedig a junior kisformáció kategória tizedik helyét szerezték meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!