Kultúra

2011.08.04. 12:20

Internetmogult alakít Kutcher a Két pasiban

Összetört szívű internetmilliárdost alakít Ashton Kutcher a Két pasi - meg egy kicsi című tévésorozatban.

Vas Népe

A sikersorozat szeptemberben folytatódik - jelentette be szerdán a CBS csatorna szórakoztatóprogramjainak főnöke, Nina Tassler.

A Két pasi - meg egy kicsit Charlie Sheen kirúgása után levették a képernyőről. A közelgő újrakezdéssel kapcsolatban kiszivárgott, hogy a bevezető epizódban a Sheen alakította szereplő meghal, és temetésen búcsúznak tőle. Tassler azonban sem cáfolni, sem megerősíteni nem volt hajlandó a spekulációt.

Sheen szerződését a 2003 óta fotó sorozatban botrányos viselkedése miatt bontotta fel a csatorna. Azt azonban elismerték, hogy a sorozat szereposztásának megváltozását nyilván nem nyelik majd le egykönnyen a korábbi rajongók. Tassler mindenesetre teljes tekintélyével kiállt Kutcher mellett, akit "hihetetlenül profinak" nevezett.

Az új szezon első epizódját pénteken veszik fel. Kutcher a Walden Schmidt nevű dúsgazdag internetmogult játssza, de nem lesz köze az egykori szoknyavadász Charlie Harperhez, akit korábban Sheen alakított.

Az új részeket szeptember 19-én kezdik vetíteni, az első epizódot két részre bontva fogják sugározni - mondta el a CBS illetékese.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!