motoros bukás

2017.10.24. 14:20

Lábát törte Gerald Butler (videó)

A szívdöglesztő macsó porcleválással is poénkodik, sőt. Máris a következő akciófilm forgatására készül.

Gerard Butler a P.S. I Love You vagy a Géppisztolyos prédikátor és számos kasszasiker sztárja, két nappal új filmje, az Űrvihar (Geostorm, hazai bemutató: október 19.) Los Angeles-i gálapremierje és három héttel következő akciófilmje forgatásának megkezdése előtt repült egy jó nagyot.

Sajnos nem transzatlanti járaton: a motorbiciklijéről – amelyet Los Angelesben vezetett, és egy szabálytalanul megforduló városi terepjáró hirtelen elé kanyarodott. Ő nekiment az autónak és bukfencezett párat. Járókelők hívtak hozzá mentőket.

„A jobb lábfejem öt helyen eltört, van egy porcleválásom meg még egy csomó hülyeség”

– nyilatkozta a baleset után a színész, aki az Űrvihar-ban a földre leselkedő katasztrófát a Nemzetközi Űrállomás egyetlen az utolsó pillanatig kitartó űrhajósaként próbálja elhárítani.

„De nincs gáz, jól vagyok.”

A skót színész azzal is bebizonyította a keménységét, hogy két nappal később már önfeledten bolondozott a legendás hollywoodi Chinese Theatre vörös szőnyegén, az Űrvihar premierjén: láthatóan nagyon jól érezte magát a film másik két színésze, Abbie Cornish és Jim Sturgess társaságában.

Így mókázott Butler a néhány nappal a baleset után:

Egy riporternek már egyenesen azt mondta, hogy az Űrvihar forgatása keményebb volt, mint a motorbaleset.

 

Forrás: IC Press

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!