Ország-világ

2020.07.19. 21:57

Megszületett Jessica Biel és Justin Timberlake második gyermeke

A színésznőről a nyilvánosság nem sejtette, hogy babát vár.

Lead actress in a limited series or movie nominee Jessica Biel and Justin Timberlake arrive for the 70th Emmy Awards at the Microsoft Theatre in Los Angeles, California on September 17, 2018. (Photo by VALERIE MACON / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Valerie Macon

A négyfősre bővült család jelenleg a montanai Big Sky-ban tartózkodik, és itt is maradnak a koronavírus miatti karantén idejére – írja a hirado.hu.

A pár 2007-ben kezdett el randevúzni, 2012-ben pedig egy mosolyszünet után összeházasodtak. Első gyermekük, Silas most ötéves.

Érdekes részlet, hogy Jessica talán már várandós volt akkor, amikor ősszel egy lesifotós Justint egy kolléganőjével kapta lencsevégre.

A képeken az látszik, amint Alisha Wainwrigh Justin térdén pihenteti a kezét, sőt, olyan pillanat is van, amikor egymás kezét fogja a két színész. Közvetve persze Justin tudatta a sajtóval, hogy ártatlan dologról van szó, majd közösségi oldalán feleségétől is elnézést kért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!