Szavazás

2020.10.26. 11:08

Olvasóink szerint elveszi a karácsony hangulatát a túl korai felhajtás

Szokásunkhoz híven minden héten felteszünk egy kérdést olvasóinknak.

vaol.hu

Fotó: Pixabay

A vaol.hu minden héten saját szavazással jelentkezik. A boltok polcaira már elkezdtek kikerülni a mikuláscsokik és egyéb karácsonyi díszek, dekorációk. A köztereket is elkezdték már feldíszíteni. Ennek apropóján arra voltunk kíváncsiak, hogy vajon olvasóink túlzásnak érzik-e ezt a korai felhajtást, vagy esetleg éppen ellenkezőleg, és örülnek neki, mivel az ünnep közeledtét jelenti a számukra.

A válaszadók jelentős többségét (70%) kifejezetten zavarja, hogy túl korán készülődnek az üzletek a karácsonyra, szerintük ezzel az ünnep teljesen elveszíti a jellegét. A válaszadók 15%-a nem foglalkozik ilyenekkel, mivel idén úgyse lesz olyan a karácsony, amilyen a korábbi években volt. 10% szerint a karácsonyhoz soha nincsen túl korán, ezért örülnek a látványnak, mivel az ünnep közeledtét jelenti. 5% eddig még nem vette észre, hogy elkezdődött volna a karácsonyi felhajtás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!