Közlemény

2022.08.24. 18:44

Kétezer forintos retúrjeggyel bárki eljuthat a fővárosi tűzijátékra

A lehetőség így a távolabbi országrészekben élők számára is jelentős kedvezménnyel teremt alkalmat egy budapesti kirándulásra, akár többnapos látogatásra.

Budapest, 2022. augusztus 18. Az augusztus 20-i tûzijáték pirotechnikai eszközeit telepítik a Nuvu Kft. szakemberei az Erzsébet hídon 2022. augusztus 18-án. MTI/Illyés Tibor

Fotó: Illyés Tibor

Speciális, fixáras retúrjeggyel utazhatnak a most szombatra halasztott ünnepi programra és onnan haza az érdeklődők a hétvégén. A Tűzijáték 2022 menettérti jegy ára a megtett távolságtól függetlenül, egységesen kétezer forint. A rendkívüli ajánlat legfeljebb összesen négy főig, személyenként 800 forintért családokra, csoportokra kibővíthető. A lehetőség így a távolabbi országrészekben élők számára is jelentős kedvezménnyel teremt alkalmat egy budapesti kirándulásra, akár többnapos látogatásra. 

Az ajánlattal már a Székesfehérvárról vagy Szolnokról indulóknak is érdemes élniük, de a Nyíregyházán vagy Zalaegerszegen buszra, vonatra szállók még többet spórolhatnak vele. Legalább 100 kilométer távolságról egyedül utazva is a teljes jegyár több mint felét takaríthatja meg, aki a Tűzijáték 2022-t választja. Két szülő két gyerekkel a rendes kedvezményeikhez képest közel hatezer forinttal olcsóbban vonatozhat, buszozhat a fővárosba és vissza. 

A Tűzijáték 2022 menettérti jegyet a vidékről Budapestre utazáshoz 2022. augusztus 26-án és 27-én, a hazaútra 27-én és 28-án lehet felhasználni a MÁV-START, a GYSEV és a Volánbusz járatain. A menetjegy a vasúton 2. kocsiosztályra szól, a felárak (pl. IC helyjegyé) megfizetése vagy az autóbuszok kiegészítő jegyeinek megváltása alól nem mentesít. 

A részletes felhasználási feltételekről és az ajánlott értékesítési csatornákról a szolgáltatók adnak bővebb tájékoztatást. A MÁV applikáció kényelmes és könnyen hozzáférhető jegyvásárlási lehetőséget biztosít az utasok számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában