Szikra Mozgalom

2023.06.15. 21:48

Megszólalt Jámbor András a pedofil-botránnyal kapcsolatban (videó)

A politikus nem erősítette meg azt a sajtóértesülést, miszerint a gyermekbántalmazó tartalmakat a mozgalom egyik tagjának lakásában találták - írja a Magyar Nemzet.

Mw

Jámbor András, a Párbeszéd országgyűlési képviselője, a Szikra Mozgalom képviselője beszédet mond a mozgalom tüntetésén, amelyen a demonstrálók a végrehajtói maffia felszámolását és a végrehajtások áldozatainak támogatását követelték a Fővárosi Törvényszék Markó utcai épülete előtt 2023. május 30-án

Forrás: MTI

Fotó: Bruzák Noémi

Ahogyan arról több hírportál is beszámolt, a Jámbor András nevével fémjelzett Szikra Mozgalomhoz kötődhet az a személy, akinek a számítógépén pedofil tartalmakra bukkant a rendőrség.  Az ügy előzménye, hogy az Antifa-csoport tagjai február közepéig összesen nyolc járókelőt támadtak meg Budapesten. Ezzel összefüggésben a lakásán elfogtak egy magyar nőt egy bizonyos D. Krisztinát is, aki a Szikra Mozgalom tagja. 

A nő egy darabig gyanúsított volt, ám végül nem lehetett igazolni, hogy részt vett a támadásokban, így megszüntették ellene az eljárást. Sajtóhírek szerint a nő lakásának átkutatása során bukkantak a nyomozók a pedofil felvételekre.

Jámbor András a Mediaworksnek azt mondta, hogy szerinte egy lejárató kampányról van szó, pedig semmi köze az ügyhöz és nyomatékosan kérte, hogy kétgyerekes családapaként ne hozzák kapcsolatba egy pedofilüggyel. 

A teljes cikket ITT olvashatja el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában