Váratlan fordulat

2023.09.26. 11:44

Tízezer eurós vérdíjat tűztek ki a budapesti embervadászat fő verőlegényének fejére

A Magyar Nemzet arról ír, hogy a Hammerbande antifa bűnszervezet hírhedt tagja, Johann Guntermann ellen a Szövetségi Bíróság szövetségi főügyésze és a Szászországi Állami Bűnügyi Rendőrség adott ki körözést. A nyomravezető tízezer euró jutalmat kap.

MW

Szélsőbaloldaliak ártatlan járókelőkre támadtak Budapesten

Forrás: Magyar Nemzet

Guntermann hírhedt antifa terrorlegény, aki egyik vezetője volt a februári budapesti embervadászatnak, a Hammerbande vezetőjének, Lina Engelnek az élettársa, a terrorbanda szellemi atyja, fő verőlegénye, 2020-tól illegalitásban van – írja a Magyar Nemzet. 

Felidézik, hogy idén februárban egy hétvégén négy helyszínen nyolc embert vert brutálisan össze a német antifa Hammerbande nyolc tagja, kiegészülve olasz és vélhetően magyar verőlegényekkel. A támadók összesen tizenöten voltak. A BRFK hat Hammerbande-tagot köröz.

Pszichopatának tartják Johann Guntermannt, aki rendkívül veszélyes. Még a Hammerbande előtti időben erőszakos bűncselekmények miatt kétszer ítélték letöltendő börtönbüntetésre.

Rajta kívül még öt német antifát köröz a BRFK az embervadászatban való részvételük miatt

– olvasható a cikkben, amelyet IDE kattintva olvashat el. 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában