Voks 24

2024.05.21. 11:56

Orbán Viktor: június 9-én álljunk ki együtt a béke mellett! (videó)

A XVI. kerület polgármesterével találkozott a miniszterelnök.

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke (j2) beszédet mond kampánykörútján Budapest XVI. kerületében a Szentmihályi Kulturális Központnál 2024. május 21-én

Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

„A baloldali politikusok letagadnák, hogy háborúpártiak, de mindenki tudja, hogy Soros zsebében vannak” – közölte Orbán Viktor, aki kedden a XVI. kerületben folytatta kampánykörútját.

 A miniszterelnök programjáról Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke azt közölte, a kormányfő a Városházán megbeszélést folytatott a kerület polgármesterével, Kovács Péterrel, majd a Szentmihályi Kulturális Központnál választópolgárokkal találkozva arról beszélt:

A baloldali politikusok a választások közeledtével legszívesebben letagadnák, hogy háborúpártiak. Csakhogy mindenki tudja, hogy egytől egyig Soros zsebében vannak. A régiek is meg az újak is. Márpedig aki fizet, az rendeli a zenét.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában