Pr cikk

2022.09.30. 09:52

Kozma szerszámáruház, ahol mindent megtalál, ha mégsem, akkor azt beszerzik - fotók

Életünkben sokunknak eljön az a pillanat, amikor tönkremegy valami a kerékpáron, fel kellene tenni már azt a képet a falra,” majd én megjavítom az szekrényajtót, felhasogatom azokat a tuskókat” … egyszóval úgy alakul, hogy szerszámokra van szükségünk!

Pr cikk

Fotó: © Unger Tamás

 Mit tehetünk, ha eljön ez a bizonyos pillanat? Mindannyian ismerjük a város szélén álló nagy üzletláncokat, ahol hatalmas sorok között keringhetünk egyedül és vadászhatjuk az eladókat hátha segítenek egy-egy percre, aztán eltűnnek és sokszor nem éppen azt kapjuk, amit szeretnénk és nem biztos, hogy abban a minőségben vagy árban, amit szerettünk volna. Van aki még nem tudják, de van a városban alternatíva, ahol meghallgatnak, segítenek választani és hasznos tanácsokkal is ellátnak. A légkör családias és nem érezzük, hogy egy csarnokban magunkra maradtunk. 

A Kozma Műszaki Kereskedelmi Kft. egy nagy múltú stabil és megbízható vállalkozás, mely már hosszú évtizedek óta szolgálja ki a szombathelyi és környéki barkácsolni vágyó magánszemélyeket, kisiparosokat és a közelben található nagy ipari vállalatokat egyaránt. A vállalkozást 1987-ben Kozma István indította útjára.

Az üzlet Szombathely északkeleti városrészén található a Zanati útról könnyen elérhető a Vámház utcán végig hajtva, itt könnyű észrevenni a Kärcher Center Kozmát ahol a Kärcher gépek kereskedelme mellett kisgépszerviz szolgáltatást is biztosítanak és még bérlésre is van lehetőségünk!

A szerszám áruház és a Kärcher  márkabolt mellett fémipari műhely működik és nem messze a Zanati út és Sziget utca sarkán kerti szaküzletet is találunk, ahol a hagyományos kerti szerszámok mellett robotfűnyírókat kaphatunk, komplett öntözéstechnikai és automata öntözőrendszerek kiépítésében és megtervezésében is segítenek nekünk.

A boltba érkezve megtapasztalhatjuk, hogy a termékpaletta a boltban szerteágazó és termékek tömkelegén kellene átrágni magunkat, hogy a megfelelő szerszámokat és anyagokat összeszedhessük, de minden betérő vásárlót segítenek értékesítők, akik szaktudásukat felhasználva a felvázolt munkafolyamathoz megkeresik a legmegfelelőbb eszközöket és tanácsokkal is ellátnak minket sok esetben saját műszaki tapasztalataik alapján.

Természetesen, ha nem tudunk személyesen ide látogatni, körülnézhetünk a webáruházban is a www.kozmaszerszam.hu-n. Itt nagy gyártók több tízezer terméke közül válogathatunk.

Kevesen tudják, hogy a kiskereskedelem a szerviz és kölcsönzési szolgáltatás mellett a vállalat nagykereskedelmi tevékenységet is folytat.

A kisebb iskolai tanműhelyektől a szervizeken át, asztalosok és gyárak is keresik az osztrák Bernardo termékeit. A Bernardo kínálatában megtaláljuk a hobbi faipari esztergától a CNC gépekig bármely fa- vagy fémipari igénynek megfelelő gépeket. Az 1979-ben, Ausztriában alapított cég a gyalugépek, a fűrészgépek, marógépek, a géprendszerek, a fúró-, csapozó- és vésőgépek, az esztergagépek, a szalagfűrészek, az élezőgépek széles palettáját kínálja magas színvonalon. Ezek pedig mind megtalálhatók a Kozma szerszámáruházban! 

Ugyan ki ne ismerné a Knipex Cobrát? A német gyártó eme termékéről talán még az is hallott, aki nem jártas a szerszámok világában, természetesen a Knipex termékeinek teljes arzenálját megvásárolhatjuk a boltban és nagykereskedelem révén viszonteladók jelentkezésére is van lehetőség.

A kéziszerszámok választéka kis- és nagykereskedelmi szinten persze itt sem ér véget. Jöjjön az Unior! A cég a világ fémfeldolgozó iparának legjelentősebb képviselői közé tartozik, évente több mint 10 millió szerszámot gyártanak. Köztük fogókat, autóipari szerszámokat, kalapácsokat, víz- és gázszerelő szerszámokat. Kerékpárosok figyelem! Az Unior választékában minden megtalálható, ami egy kerékpárhoz kellhet, a centrírozó állványtól a küllőkulcsokon át az előre összeállított szettekig! A teljes palettát szinte lehetetlen felsorolni. Bővebb információt a https://uniortools.hu/ oldalon talál. 

A német gyártóknál maradva, akinek fúró- és süllyesztő szerszámra van szüksége, jó helyen jár. A Ruko több, mint 40 éves tapasztalatával a fúró- és süllyesztő szerszámok területén a világszerte vezető gyártók egyike. A professzionális felhasználók elvárásaihoz igazodva. 

Szóval, ha eljött a pillanat és szerszám kellene, akkor a Kozma szerszám áruház biztosan tud nekünk is segíteni, melyet könnyű megtalálni a Kötő utca és Vámház utca sarkán található telephelyen a Kärcher bolt mellett!

Molnár László, a Kozma Kft. webáruházának fejlesztője, okleveles informatikus

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!