PR cikk

2023.12.15. 14:17

Suzukit karácsonyra? Suzuki Flotta Winter + konstrukcióban nem álom!

Vaol.hu

Forrás: Castrum Ferreum Zrt.

Érdemes még az év vége előtt Suzukira váltani! December hónapban ugyanis még érvényes a szombathelyi Suzuki Castrum márkakereskedés Suzuki Flotta Winter + lízingajánlata, melynek segítségével most rendkívül kedvező pénzügyi feltételekkel juthatunk hozzá az igényeinknek legjobban megfelelő Suzuki modellhez. A zárt és nyílt végű konstrukcióban is elérhető Suzuki Flotta Winter + segítségével, akár 0 százalék THM-es lízingfinanszírozással már karácsonyra egy remek új Suzuki tulajdonosai lehetünk. 

A flotta lízing konstrukciót elsősorban vállalkozások, jogi személyek részére találták ki, akár egy darabos flottára, vagy akár nagyobb autóparkra van szükségük. 

Forrás: Castrum Ferreum Zrt.

- A Suzuki Flotta Winter + finanszírozást kimondottan a nehéz gazdasági körülményekre dolgoztuk ki – mondta el Hubay Zsolt, a Castrum Ferreum Zrt. értékesítési vezetője.- Fix kamatozásról lévén szó így a futamidő során a havi nettó lízingdíjak mértéke nem változik. Aki igénybe veszi ajánlatunkat, a megválasztott önerő és a futamidő függvényében messze százezer forint alatt tarthatja cégautójának havi lízingköltségét! Ez kényelmes, biztonságos és gazdaságos megoldás minden feladatra, kellemetlen meglepetések nélkül.

Közeledik az év vége, döntést kell hozni, hogy a megtakarított forrásokat hogyan érdemes még felhasználni. Beruházni új autóba vagy inkább fejleszteni a vállalkozást, hogy több hozamot termeljen? Velünk egyik álmáról sem kell lemondania, mert a nehéz gazdasági körülményekre optimalizált Suzuki flottaprogramunk úgy nyújt rugalmas pénzügyi megoldást a jelentős árkedvezmények mellett, hogy közben akár több milliós összegű adókedvezményre is jogosít.

Az értékesítési vezető emlékeztetett rá, hogy a márkakereskedés folyamatosan számos személyre szabott ajánlatot kínál mind egyéni vásárlóinak, mind vállalkozó ügyfeleinek. A Suzuki Flotta Winter + olyan különleges ajánlat, melyet nem kizárólag vállalkozások vehetnek igénybe, hanem mindazok, akár magánszemélyek is, akik tevékenységük folytatásához kedvezményes autóvásárlásra jogosultak. Élhetnek a lehetőséggel például az engedéllyel rendelkező taxisok és gépjárművezető-oktatók, a történelmi egyházak felesküdött tagjai, az IPOSZ tagtestületeiben működő magánszemélyek és a szakmai kamarák tagjai, a jogi tevékenységet végző személyek, diplomaták és újságírók, de még a hivatalosan regisztrált őstermelők is.

Igen széles tehát a szakmák és tevékenységek köre, a további részletekről érdemes a márkakereskedőnél érdeklődni. A cég garantálja, hogy – hála a Suzuki sokszínűségének – minden cég megtalálhatja a tevékenységéhez tökéletesen passzoló modellt, legyen szó rendszeres városi közlekedésről vagy hosszabb távok megtételéről. Jó hír, hogy a konstrukció keretében valamennyi forgalmazott modell elérhető, készletről, rövid határidővel már vihető is. 

És hogy mi az, ami miatt érdemes a Suzukit cégautónak (is) választani? Mert a Suzuki minden vevői igényre a legmegfelelőbb hibrid meghajtású autót nyújtja, ami tökéletes társa lesz sofőrjének, így a nyugodt és kényelmes vezetési élmény garantált. Hubay Zsolttól a garanciáról, az üzemeltetési költségekről és a szervizelési feltételekről is kedvező információkat kaptunk:

-A Suzuki 3+7 éves garanciája, tehát a 3 általános, valamint ezen felül + 7 év, azaz összesen 10 év, vagy 200.000 Km garancia a motorra, a váltóra és a hibridrendszerre is kiterjed, minimalizálva a vásárlási kockázatot. Kimagaslóan jó ár-érték aránnyal dicsekedhetünk: a relatíve visszafogott árakért innovatív technológiát, és magas műszaki felszereltséget nyújtunk. Modelljeinkben megbízható, korszerű és környezetbarát motorok futnak, üzemanyag-fogyasztásuk alacsony, valamint mindez nagyon kedvező szervizköltséggel is párosul. A szervizek és márkakereskedések lefedettsége kimagasló: országszerte nyolcvan helyszínen található Suzuki márkaszerviz. 

Ne habozzon tehát ön sem! Még ma keresse fel a Suzuki Castrum weboldalát, kattintson az ajánlatkérésre, és a márkakereskedő a lehető legrövidebb időn belül elküldi testreszabott ajánlatát!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában