Púder Nélkül

2010.08.18. 10:54

Ilyen volt, ilyen lett Miss Spring: rá sem ismerni a szüzességét áruló magyar lányra

Egy fotózás kedvéért profi fodrász és sminkes változtatta át a szüzességét áruló magyar lányt. Már licitálhatnak is Miss Spring, azaz Tavasz Kisasszony első éjszakájára az érdeklődők.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

"Az a szűk kör, aki ismer, már úgyis tudja, hogy én vagyok ez a lány, viszont már rengeteg külföldi látogatója van a blogomnak, és nem tehetem meg azt, hogy ennyi pénzért zsákbamacskát áruljak!" - meséli a tabutv.hu riporterének Miss Spring, akinek az első kitakarás nélküli bemutatkozását profik segítették.  "Annyit kértem, hogy legyen hajhosszabbítás, mert a blogon található képeken még hosszú a hajam, de azóta bánatomban egy kicsit lenyisszantottam belőle. Most már nagyon tetszem magamnak, nagyon profi munka volt a fodrászok részéről!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Miss Spring.

A hajhosszabbítás valóban jót tett: Tavasz Kisasszony gyönyörű, szőke loknikkal pompázik ezután. Eredetileg natúr sminket szeretett volna, ám a sminkesek rábeszélték, ha már van lehetősége átváltozni, vállaljon be merészebb színeket. Az eredmény magáért beszél...

Egy percig se gondolják, hogy a fiatal lány élete fenékig tejfel, hiszen azon túl, hogy a családja borzasztó anyagi gondjainak megoldásáért bevállalta a szüzességének eladását, az internetes naplójának elindulása óta rengeteg támadás éri. "Volt már tisztességtelen ajánlat, de mindegyiket visszautasítottam. Volt aki feleségül szeretett volna venni, de egy úriember például azt kérte, hogy csak éljek vele, mint egy háziasszony" - meséli az internetes sztártévé riporterének Tavasz Kisasszony, aki szerint az ilyen embereknek inkább cselédet kellene fogadniuk.

"Nekem ez az egész nem egy trauma lesz, hiszen ott lesz egy ember, akinek a pénze segítségével megváltoztathatom az életemet, úgyhogy visítani fogok a boldogságtól! Régebben úgy gondoltam, hogy a nyelvi gondok miatt sokkal jobb lenne, ha egy honfitársam venne meg, de most a sok magyar kritika után már azt sem bánom, ha külföldi lesz... sőt!" - mondta el a riportban Miss Spring, aki reméli, hogy a Tabu Tv segítségével hamarosan megtalálja a megmentőjét.

Péntek hajnalban hivatalosan is elindult Tavasz Kisasszony aukciója, amelynek keretén belül augusztus 13-tól augusztus 25-ig licitálhatnak az ártatlanságára a látogatók. A nagy szüzességi licit a http://www.tabutv.hu/szuzessegelado oldalon érhető el, ahol maga az "eladó" folyamatosan megosztja magáról a legfrissebb híreket, tölt fel fotókat és videókat, valamint válaszol a hozzá szegezett kérdésekre, illetve fogadja a liciteket is. Tavasz Kisasszony szüzességének kikiáltási ára 20.000.000 forint, a felhasználók pedig egy egyszerű regisztráció után, a szabályzat tudomásul vételével könnyedén licitálhatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!