Púder Nélkül

2010.09.09. 07:59

Féktelen szex vagy feltétlen szerelem?

Visszafogottságot, hűséget és megértést kívánnak elsősorban partnerüktől tartós kapcsolatban a férfiak - csak minden második vágyik élettársától "fékevesztett szexre".

MTI

A német GEWISS Intézet a GQ című férfimagazin felkérésére végezte el 18 és 40 év közötti férfiak körében reprezentatív eredményeket produkáló közvélemény-kutatását.

A vizsgálat szerint a férfiak 95 százaléka vágyik arra, hogy partnere ne fecsegjen túl sokat, a hűség 93 százalékkal a férfiak kívánságlistájának második helyén végzett. Az erősebbik nem 81 százaléka elsősorban megértő társat képzel el maga mellé, 69 százalék számára a feltétlen szerelem a legfontosabb.

A megkérdezettek 58 százaléka legjobban azt szeretné, ha partnere elegendő szabadságot biztosítana számára. A közös érdeklődési terület csak a kutatásban részt vevő férfiak 44 százalékánál kiemelkedően fontos egy kapcsolatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!