Púder Nélkül

2010.10.30. 09:27

Esős-nőcis olvasmányok

Esős őszi hétvégéink lehetnek a legjobbak arra, hogy bekucorodjunk a kanapéra egy gőzölgő teával, és átadjunk magunkat egy jó könyv adta élménynek.

Horváth Viktória

Akár kalandregény, akár szerelmes olvasmány vagy éppen önéletrajzi írás: mindenkinek más jelenti a kikapcsolódást. Ezek közül ajánlunk most olvasóink figyelmébe néhány igazán nőcis pihentető olvasmányt.

Mindjárt itt is van Elizabeth Gilbert Ízek, imák, szerelmek című önéletrajzi ihletésű regénye, amely alapján egyébként most fut egy film a mozikban Julia Roberts főszereplésével. Egy nőről szól, aki egy zátonyra futott házasság és egy boldogtalan szerelem után keres kulináris élményeket Itáliában, spirituális kalandokat Indiában és Indonéziában. Hízik tíz kilót, megszűnik a depressziója és szerelmes lesz: igazi happy end.

A szerelmes történetek klasszikusa, Danielle Steel új regénye A kakukktojás. Egy fiatal lány, Victoria küzdelmét követhetjük nyomon, aki gömbölyded alakjával és könyvek iránti szeretetével ugyancsak kilóg a családjából. Elköltözik otthonról, de kísérti a múltja, képtelen feldolgozni a sok sértést és bántást, amit kapott. Mikor megtudja, hogy a húga eljegyezte magát egy önimádó és zsarnok fiatalemberrel, aki Victoriát saját hasonló természetű apjára emlékezteti. Rájön, tennie kell valamit. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!